Прихопило серце за кермом: одеські патрульні допомогли водію

Одеські патрульні допомогли водію, якому стало зле за кермом

В Одесі до інспекторів патрульної поліції звернувся водій автомобіля. Під час руху керманичу стало зле, тому йому на допомогу приїхали поліцейські. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Хлопці, мені дуже погано, серце болить, я поспішаю в лікарню до дитини! Можете мене супроводити?", — з таким проханням звернувся до нас водій в Одесі.

Не зволікаючи, інспектор поліції узяв керування автівкою на себе, а інші патрульні супроводили автомобіль до лікарні.

“Водії, пам’ятайте, якщо під час руху ви відчуваєте погіршення самопочуття, зупиніться в безпечному місці та зателефонуйте на лінію 102 чи 103, зволікання може призвести до жахливих наслідків. Бажаємо чоловіку та його синочку якнайшвидшого одужання та дякуємо колегам за оперативність та вчасно надану допомогу”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Робота патрульних 

Одеські патрульні, які несуть службу на Херсонщині, під час свого вихідного побачили на вулиці групу жінок, які намагалися підняти на ноги бабусю. Пенсіонерка впала та не могла підвестися. Перехожі звернулися до патрульних по допомогу оскільки жінці стало зле під час повітряної тривоги й вона не могла самостійно дійти до укриття або додому.

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися