Увага, розшук: в Одеській області другий день шукають 15-річну дівчинку (ОНОВЛЕНО)

Дівчинка пішла у понеділок до школи і не повернулася

Другу добу тривають пошуки однієї із неповнолітніх жительок Роздільнянського району. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію поліції Одеської області, 15-річна Ірина Короленко пішла з дому в понеділок, 20 вересня, і більше не з'являлася.

Рідні заявляють, що дівчинка, як зазвичай, відправилася до школи. Однак більше ніхто із родичів її не бачив.

Повідомляється, що зріст Ірини Короленко приблизно 165 см, у неї середня тілобудова і коротке чорне волосся. Швидше за все, дівчинка була одягнена у спортивний костюм. Найбільш помітними рисами образу можуть вважатися білі кросівки із рожевою підошвою і, ймовірно, рюкзак, на якому наклеєні єдинороги.

Поліцейські просять всіх жителів області бути максимально уважними та повідомити будь-яку інформацію, яка може виявитися корисною. Якщо хтось бачив або знає, де може бути 15-річна Ірина, варто зателефонувати правоохоронцям: (048) 535-04-42 або ж 102.

До слова, тільки за минулий тиждень, із 13 по 19 вересня, на Одещині до поліцейських надійшло 18 звернень про зникнення неповнолітніх. Всі діти були оперативно розшукані і повернуті додому.

UPD. ДІВЧИНКУ ЗНАЙШЛИ, ВОНА БУЛА У ЗНАЙОМИХ.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що всіх небайдужих одеситів і гостей міста просили приєднатися до пошуку 11-річного Олександра Поярков. Дитина вийшов з дому ввечері 9 вересня. Назад він не повернувся, сім'я не знала, де він може бути. Чим закінчилися пошуки малолітнього, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, що одеські поліцейські звертають увагу батьків на необхідність більш ретельно стежити за своїми дітьми, особливо малолітніми. Все тому, що існує ймовірність їх потрапляння під вплив педофілів. Нещодавно один із таких правопорушників був затриманий в Одесі через домагання до шестирічної дівчинки. Поліцейські опублікували в мережі відеозапис допиту підозрюваного, де 32-річний одесит повністю визнав свою провину. Подробиці інциденту шукайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися