Важливо

Рятувальники показали перші кадри з місця “прильоту” в Одесі (ФОТО, ВІДЕО)

В наслідок атаки по Одесі одна людина загинула, а троє у важкому стані в лікарні

Внаслідок чергової ворожої атаки на території Одеси зазнав руйнування одноповерховий будинок, що викликало масштабне загоряння. Рятувальники оперативно втрутилися та зуміли ліквідувати пожежу на площі 50 м2. В ДСНС Одеської області показали як боролись з наслідками обстрілу. 

На місці події виявлено три поранених особи, одну з яких, за допомогою спеціальних засобів, вдалося деблокувати з-під завалів. Всі постраждалі доставлені до медичного закладу в тяжкому стані. Крім того, з-під завалів було вилучено тіло загиблої особи. 

На місці події працювали психологи, які надавали підтримку постраждалим та їхнім родичам. Також було організовано пункт обігріву для людей. У ліквідації наслідків обстрілу було залучено 9 одиниць техніки та 41 рятувальника від Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).


Обстріли Одеської області

В ніч на 23 лютого ударні дрони типу "Shahed-131/136" разом із ракетами Х-31П і Х-22, випущеними з літаків, атакували Одещину з акваторії Чорного моря. На щастя, ракети втратили бойову спроможність ще в повітрі. Згідно з повідомленням, підрозділи протиповітряної оборони успішно збили 9 дронів-камікадзе, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків. Однак один із дронів, уражений над морем, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування та пожежу. 

В ніч з 9 на 10 лютого ворог атакував Одеську область ударними дронами. Загалом було три хвилі обстрілу. Сили протиповітряної оборони збили 21 БпЛА типу "Shahed-131/136". Втім в регіоні були й влучання. В ГУНП Одеської області показали наслідки ворожої атаки. 

8 лютого російські окупанти черговий раз атакували Україну. Зокрема, внаслідок атаки в Одесі пошкоджено 5 будівель, з них 3 житлові будинки. Так, пошкоджень зазнали будівлі в Приморському районі Одеси. Зруйновані 4 квартири, ушкоджені вікна та покрівля на двох будівлях. Суттєвих пошкоджень зазнала будівля закладу профтехнічної освіти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися