Пожежа в Одеській області: вогонь охопив 300 м кВ

На щастя постраждалих та загиблих немає

Сьогодні, о 01:33 годині, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Рятувальні бригади оперативно вирушили на місце події, де було зафіксовано загоряння сміття у трьох окремих зондах на полігоні твердих побутових відходів. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

О 02:46 годині пожежу вдалося локалізувати, а о 03:00 – повністю припинити, розповсюдження вогню площі близько 300 м².

Наразі проводяться розслідування, щоб встановити причину пожежі та оцінити завдані збитки. За інформацією від ДСНС, для подолання загоряння залучалась 1 одиниця техніки та 6 рятувальників.

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися