Небезпека за кермом: як патрульні на Одещині рятували власника поломаного авто

Автомобіль заявника відбуксирували до найближчого АЗС

Інспектори патрульної поліції допомогли дістатися додому людям, у яких зламалася автівка. Учора пізно ввечері, правоохоронці отримали виклик про допомогу. Заявник повідомив, що везе у місто людей з інвалідністю, але у нього зламалась автівка. Подія трапилась на одній з автодоріг області. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Екіпаж направився на вказане місце. Трьох людей пересадили до службової автівки та доставили до вказаної адреси, а автомобіль заявника відбуксирували до найближчого АЗС.

“Інспектори отримали щиру подяку! Ми готові допомагати громадянам цілодобово. Служити та захищати”, - йдеться в повідомленні патрульних. 

Робота патрульних  

Одеські патрульні, які несуть службу на Херсонщині, під час свого вихідного побачили на вулиці групу жінок, які намагалися підняти на ноги бабусю. Пенсіонерка впала та не могла підвестися. Перехожі звернулися до патрульних по допомогу оскільки жінці стало зле під час повітряної тривоги й вона не могла самостійно дійти до укриття або додому.

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися