Смертельна ДТП на автошляху Одеса-Рені: рятувальники діставали тіло водія спецзасобами

В Одеській області зіткнулась вантажівка та легковий автомобіль

У Білгород-Дністровському районі, на автошляху "Одеса-Рені" (між селами Баштанівка та Спаське) сталася тяжка дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля, громадянин 1987 року народження, не впорався з керуванням та зіткнувся лоб у лоб з вантажівкою. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

В результаті аварії водій легковика отримав смертельні травми. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) з використанням гідравлічного інструменту вилучили тіло загиблого та передали його поліції для проведення дослідження обставин події.

Правоохоронні органи здійснюють розслідування для встановлення причин та винуватців трагедії на автошляху.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

В невеликому селі Муравлівка Саф’янівської громади Ізмаїльського району сталася автопригода, яка призвела до серйозних травм для трьох жінок. Водійка автомобіля “Opel” втратила контроль над машиною та зіткнулася з деревом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися