ВМС показали, як збили ворожий дрон над Одещиною (ВІДЕО)

Над Одеською областю збили 10 ударних дронів РФ

О другій половині ночі ворог підступно атакував Одеську область. Ворожі “шахеди” летіли з акваторії Чорного моря й маневрували над житловими кварталами. В пресслужбі Військово-морських сил України показала як збивали безпілотники РФ. 

Військово-Морські Сили Збройних Сил України продовжують знищувати ворога на землі в морі й повітрі! Разом до перемоги!, – йдеться в повідомленні. 


Більше про нічну атаку

Підрозділи протиповітряної оборони півтори години відбивали атаку РФ. Маневри дронів між житловими та промисловими кварталами ускладнювали роботу ППО. Втім, 10 дронів-камікадзе все ж вдалось збити в небі над Одеською областю, однак не вдалось уникнути влучань. Як зазначили в Силах оборони півдня України, в Одеському районі  уражено інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі, виниклу пожежу оперативно ліквідовано. Ударною хвилею було вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам. За попередніми даними люди не постраждали.

Обстріли Одеської області

Нагадаємо, Росія завдала удару по Одесі під час візиту прем'єра Греції. Як зазначив прем'єр-міністр Греції Зеленський пояснював міжнародним гостям значення порту і яку шкоду він зазнав під час атак. Згодом пролунала сирена і вибух, який був дуже близько від них. В укриття ніхто спуститись не встиг.  Зеленський прокоментував атаку по Одесі й повідомив про загиблих.   

Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 

В ніч на 23 лютого ударні дрони типу "Shahed-131/136" разом із ракетами Х-31П і Х-22, випущеними з літаків, атакували Одещину з акваторії Чорного моря. На щастя, ракети втратили бойову спроможність ще в повітрі. Згідно з повідомленням, підрозділи протиповітряної оборони успішно збили 9 дронів-камікадзе, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків. Однак один із дронів, уражений над морем, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування та пожежу. 

В ніч з 9 на 10 лютого ворог атакував Одеську область ударними дронами. Загалом було три хвилі обстрілу. Сили протиповітряної оборони збили 21 БпЛА типу "Shahed-131/136". Втім в регіоні були й влучання. В ГУНП Одеської області показали наслідки ворожої атаки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися