Повторні вибухи в Одесі: регіон обстрілюють балістикою

Ракетна небезпека в Одесі та області

Пів години як в Одеській області лунає повітряна тривога. В Одесі та області лунають звуки вибухів та чутно роботу ППО. Про це повідомляють моніторингові канали. 

Загроза балістики для південних областей. Тривогу не ігноруємо!, – повідомляють в Повітряних силах України. 

Де оголосили повітряну тривогу 

Повітряна тривога оголошена в трьох областях України. Йдеться про Одеську, Миколаївську та Херсонську області. Крім того, червоні на мапі тривог Сумська, Харківська, Донецька Луганська область та тимчасово окупований Крим. 

Обстріли Одеської області

Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 

В ніч на 23 лютого ударні дрони типу "Shahed-131/136" разом із ракетами Х-31П і Х-22, випущеними з літаків, атакували Одещину з акваторії Чорного моря. На щастя, ракети втратили бойову спроможність ще в повітрі. Згідно з повідомленням, підрозділи протиповітряної оборони успішно збили 9 дронів-камікадзе, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків. Однак один із дронів, уражений над морем, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування та пожежу. 

В ніч з 9 на 10 лютого ворог атакував Одеську область ударними дронами. Загалом було три хвилі обстрілу. Сили протиповітряної оборони збили 21 БпЛА типу "Shahed-131/136". Втім в регіоні були й влучання. В ГУНП Одеської області показали наслідки ворожої атаки.

Джерело: https://alerts.in.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Путит }{уйл0 !

15 березня 2024, 15:01

Эбанутые рашисты !

тетяна

15 березня 2024, 12:54

потвори рашистські

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися