На трасі Одеса-Київ ускладнено рух авто: у чому причина

На автодорозі зіткнулись два великовантажні авто

На 311 кілометрі автодороги М-05 Київ – Одеса, біля села Любашівка, сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок цього ускладнено рух у напрямку міста Київ. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

На місці подій присутні представники територіального підрозділу поліції та представники підрядної організації та представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій для усунення ускладнення руху. Детальна та оперативна інформація, щодо стану проїзду даною  ділянкою буде надана додатково, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом — золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися