На Одещині фура зіштовхнулась із легковим авто: хто винен в ДТП

Поліція направила до суду обвинувачувальний акт проти водія, що здійснив небезпечний маневр

Поліція внесла обвинувачення водієві вантажівки у зв'язку з аварією, що сталася в селі Нерубайське та призвела до травмування людини. За подію, що трапилася у лютому, водієві загрожує штраф або обмеження волі, включаючи позбавлення права керувати транспортними засобами. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

В ході розслідування встановлено, що водій вантажівки "JAC" не дотримався правил безпеки на дорозі. Рухаючись у напрямку Одеси, він здійснив поворот ліворуч, не переконавшись у безпеці маневру, що призвело до зіткнення з автомобілем "TOYOTA", що рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок цього аварії постраждала пасажирка "TOYOTA", яка отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження. Її травми, згідно з медичною експертизою, включають гематому та переломи кісток передпліччя та кисті.

Обоє водіїв були тверезі під час аварії. Після проведення слідчих дій та зібрання доказів, поліція вирішила висунути обвинувачення водієві вантажівки за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому. Досудове розслідування завершено, і справа направлена до суду. 

ДТП на Одещині 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися