Спортсменка з Одеси програла експершій ракетці світу в 2-му раунді турніру в Мексиці

Ястремська у двох партіях поступилася Вікторії Азаренко

Тенісистка з Одеси Даяна Ястремська завершила виступи на хардовому турнірі серії WTA 1000 у Гвадалахарі в Мексиці. Одеситка намагалася конкурувати з білорускою Азаренка. Українка трималася поруч із екс-першою ракеткою світу впродовж усієї зустрічі. Однак, досвід нейтральної спортсменки дозволив їй щоразу опинятися на крок попереду. Спершу їй вистачило єдиного брейку в першій партії.

Натомість у другому сеті Ястремська двічі обмінялася брейками з білоруською тенісисткою. Зрештою, справа дійшла до тай-брейку. Там суперниці йшли нога в ногу, але в ендшпілі сильнішою вкотре виявилася Азаренка (7:5). Зазначимо, що це була третя зустріч тенісисток. Даяна програла 2-й поєдинок.

Нагадаємо, що тенісистка з Одеси Даяна Ястремська продемонструвала свій рівень, вийшовши у півфінал кваліфікації Ролан Гаррос, після перемоги над румунською тенісисткою Александрою Ігнатік. У напруженому поєдинку, який тривав два сети, Ястремська зуміла здобути перемогу з рахунком 7:5, 6:3. Про це повідомляє відділення НОК в Одеській області.

“Коментарі” також писали, що одеська тенісистка Еліна Світоліна (WTA 26) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу 2023. В 1/16 фіналу американського мейджора українка в трьох сетах поступилася Джессіці Пегулі (США, WTA 3) за 1 годину і 50 хвилин. Еліна Світоліна та Джессіка Пегула зіграли одна з одною вп'яте і четверту перемогу в цьому протистоянні здобула американка. У цьому сезоні Пегула також у трьох сетах перемогла Світоліну у чвертьфіналі турніру у Вашингтоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися