Даяна Ястремська перемогла румунську тенісистку у кваліфікації Ролан Гаррос

В півфіналі уродженка Одеси зустрінеться з американкою

Тенісистка з Одеси Даяна Ястремська продемонструвала свій рівень, вийшовши у півфінал кваліфікації Ролан Гаррос, після перемоги над румунською тенісисткою Александрою Ігнатік. У напруженому поєдинку, який тривав два сети, Ястремська зуміла здобути перемогу з рахунком 7:5, 6:3.


Про це повідомляє відділення НОК в Одеській області.


Одеситка заслужено вийшла у півфінал кваліфікації Ролан Гаррос, де зустрінеться з американською тенісисткою Сашою Вікері. Вікері, яка пройшла свою попередню суперницю, іспанку Марину Бассольс у трьох сетах, так само показала свою впевненість та бажання перемагати. Зустріч між Ястремською та Вікері обіцяє бути дуже цікавою та напруженою.


Інша українська тенісистка також виступає у кваліфікації Ролан Гаррос, це Дарія Снігур. А Ангеліна Калініна, Марта Костюк, Леся Цуренко, Катерина Байндль та Еліна Світоліна, розпочнуть свій шлях у турнірі з основної сітки. 


Нагадаємо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.


“Коментарі” писали, що одеська спортсменка Рената Подолян, яка мала виступити на чемпіонаті світу з тхеквондо в Баку (29 травня - 6 червня), не зможе поїхати на  змагання через участь у них  росіян і білорусів. Згідно з наказом Міністерства молоді та спорту України, опублікованого 12 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися