На Одещині через ожеледицю медики не могли дістатися до хворого: хто допоміг

На Одещині рятувальники допомогли медикам дістатися до паціента

Подільські рятувальники забезпечили проїзд кареті швидкої допомоги до хворого чоловіка. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Любомирка, Подільського району, автомобіль швидкої медичної допомоги, який прямував на виклик до хворого, не зміг подолати підйом через ускладнення погодних умов (ожеледиці).

На місце виклику прибули рятувальники та за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль карети швидкої допомоги на гору та транспортували хворого громадянина, 1944 року народження, до карети медиків.

“На щастя, прибули оперативно і медики вчасно надали необхідну допомогу”, - йдеться в повідомленні ДСНС

Нагадаємо, що 14 січня, зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що між селами Широке та Вапнярка, Роздільнянського району, у сніговому заметі застряг автомобіль швидкої медичної допомоги, який прямував на виклик до хворого. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що на Одещині протягом негоди рятувальники продовжували витягати автомобілі зі снігових заметів. Так, в ДСНС повідомили, що минулої доби понад 6 разів спеціалісти виїжджали на автомобільні дороги.

“Коментарі” писали, що вчора на Одещині під час непогоди сталася жахлива ДТП. Внаслідок аварії загинув водій кросовера. Наразі поліцейські розслідують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Аварія трапилася на автодозі Р-72 сполученням Білгород-Дністровський - Старокозаче поблизу села Південне. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля “Honda” не впорався з керуванням, виїхав з дороги і допустив перекидання легковика.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися