В Одесі виділили додаткові кошти на відновлення пошкоджених будинків, внаслідок обстрілів

Рішення прийняли на засіданні Виконкому

Сьогодні, 22 лютого, під час засідання одеського Виконкому, чиновники збільшили спецфонд на 92,4 млн гривень. Гроші підуть на проведення заходів з відновлення об'єктів житлового фонду, пошкоджених або знищених внаслідок збройної агресії в Одеському регіоні. 

“У випадку надзвичайної ситуації кошти на ліквідацію наслідків передбачені та будуть виділятися якнайшвидше, відповідно до встановленої процедури”, - зазначила заступниця Одеського міського голови Світлана Бедрега. 

З урахуванням змін, видатки на проведення заходів з відновлення об'єктів, пошкоджених/знищених внаслідок збройної агресії, ліквідації (капітального ремонту) наслідків руйнувань (демонтаж, розбір завалів) житлових будинків та на об'єктах благоустрою у 2024 році складуть 207,3 млн грн.

Нагадаємо, що в Одесі пройшла XXVIII сесія Одеської міської ради. В рамках засідання депутати мерії підтримали збільшення фінансування Міської цільової програми “Безпечне місто Одеса” на 131,7 млн гривень. Гроші здебільшого підуть на дрони, РЕБ і транспортні засоби, які збільшують мобільність підрозділів та рятують життя наших захисників

Одеса продовжує надавати необхідну підтримку українським військовим, відповідаючи на їх запити. Наразі бійцям необхідні авто та засоби зв’язку. Про це повідомляє Одеська міська рада. Цього разу в рамках ініціативи передачі військової техніки та засобів зв'язку, місто передало п'ять новітніх пікапів та 300 сучасних рацій. Найближчими днями також планується передача до 60 човнів. 

Нагадаємо, в Одесі родичі військовослужбовців, які захищають кордони України з початку повномасштабного вторгнення, вийшли на масові протести. Люди закликають владу провести ротацію, адже деякі військові знаходяться на фронті вже майже два роки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися