Мер Одеси поїхав до Берліну: в чому причина (ФОТО)

Мер Одеси Геннадій Труханов провів зустріч з японськими партнерами

У рамках підготовки до Міжнародної конференції з питань відновлення України (URC-2024) мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся в Берліні з делегацією з Йокогами — міста-побратима Одеси, а також представниками корпорації Sansei та World Bank Group.

Попри виклики, спричинені війною, Йокогама стала надійним партнером для Одеси. Під час зустрічі обговорювалися поточні та майбутні проєкти, включаючи будівництво місцевої генерації електроенергії та розробку Майстер-плану з відновлення міста. Також була порушена тема подальших інвестицій, спрямованих на розвиток Одеси.

Геннадій Труханов висловив подяку японським партнерам за підтримку, зокрема за надання комунальної техніки та допомогу у відновленні дитячого садка в центрі Одеси, який постраждав від російської атаки минулого літа.

На зустрічі з представниками корпорації Sansei окрему увагу було приділено критичним потребам одеських лікарень у сучасному медичному обладнанні.

Гуманітарна допомога Одещині 

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

12 червня 2024, 14:06

А де колорадська змужка?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися