На станції "Одеса-Східна" підлітка вдарили струмом: в якому він стані

13-річного хлопця госпіталізували до лікарні

На залізничній станції "Одеса-Східна" стався інцидент, який призвів до серйозних травм у 13-річного хлопця. Черговий станції повідомив про подію поліцію. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, підліток піднявся на вантажний вагон і отримав сильний удар електрострумом. Хлопця у шоковому стані знайшли робітники, які неподалік ремонтували електронні лінії. Вони за допомогою драбини допомогли йому спуститися з вагона та передали медикам швидкої допомоги, які оперативно прибули на місце події.

Постраждалого негайно доставили до лікарні. Лікарі діагностували у нього множинні електричні опіки другого та третього ступеня на тулубі та кінцівках.

Поліція продовжує розслідувати обставини інциденту, щоб визначити всі деталі та надати події правову оцінку.

Звертаємо увагу громадян на те, що залізничні колії - не місце для розваг. Потяги знаходяться під високовольтними лініями з дуже високою напругою. Навіть на відстані двох метрів до ліній електропередач можна отримати ураження струмом, що може призвести до трагічних наслідків. Закликаємо батьків пояснювати це дітям і контролювати, де та з ким вони проводять час, – йдеться в повідомленні. 

Нещасні випадки на залізничних коліях Одещини

16 червня, близько 15-ї години, на залізничній ділянці між станціями Мардарівка і Чубівка сталася трагічна подія — вантажний потяг збив 15-річну дівчину. 

Нагадаємо, що наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі 37-річної одеситки на станції Одеса - Застава 1. Інцидент стався близько шостої години ранку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Коментарі” також писали, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Також “Коментарі” повідомляли, що на Одещині машиніст виявив тіло 14-літньої дівчини на залізничних коліях. Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі жительки Арциза. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. За інформацією поліції, тіло потерпілої знайшли вчора пізно ввечері на залізничних коліях біля в’їзду у місто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися