В Одесі жінка кинулася під поїзд: наразі поліція з’ясовує обставини

Відомо, що жінка з Одеси

Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі 37-річної одеситки на станції Одеса -Застава 1. Інцидент стався сьогодні близько шостої години ранку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як повідомив правоохоронцям машиніст, він побачив жінку, яка знаходилася посеред залізничної колії, а коли потяг наблизився – пішла на нього. Машиніст подав звуковий сигнал та застосував екстрене гальмування, проте уникнути зіткнення не вдалося. Від отриманих травм потерпіла загинула.

“Наразі всі обставини трагічної події встановлює слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1. Вирішується питання щодо її правової кваліфікації”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” також писали, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі поліцейські затримати чоловіка з іншої області за розбійний напад на одесита під час їхньої сварки. Правопорушник спочатку побив друга кулаками, а потім ударив штопором та виделкою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали трьох чоловіків, які серед білого дня поцупили у місцевих мешканців їх майно. Як зазначили правоохоронці, чоловіки викрали мобільні телефону, гроші та документи. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися