Поліція розслідує загибель працівника залізниці на станції Одеса-Головна

Під час роботи 52-річний працівник впав на колії й був смертельно травмований

Вчора ввечері, 27 червня, на станції Одеса-Головна трагічно загинув працівник залізниці. Медики повідомили про інцидент поліції. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, 52-річний працівник порушив вимоги охорони праці, перебуваючи на зчепленні між останнім та передостаннім вагонами локомотива. Звідти він керував діями колег через радіостанцію, коли локомотив рухався заднім ходом у депо. У якийсь момент чоловік впав на колії й був смертельно травмований локомотивом. Колеги знайшли його після того, як він перестав виходити на зв’язок і давати команди.

За фактом загибелі слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Це стосується порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило смерть людини. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. 

Нещасні випадки на залізничних коліях Одещини

16 червня, близько 15-ї години, на залізничній ділянці між станціями Мардарівка і Чубівка сталася трагічна подія — вантажний потяг збив 15-річну дівчину. 

Нагадаємо, що наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі 37-річної одеситки на станції Одеса - Застава 1. Інцидент стався близько шостої години ранку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Коментарі” також писали, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Також “Коментарі” повідомляли, що на Одещині машиніст виявив тіло 14-літньої дівчини на залізничних коліях. Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі жительки Арциза. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. За інформацією поліції, тіло потерпілої знайшли вчора пізно ввечері на залізничних коліях біля в’їзду у місто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися