Аварії танкера "Делфі" в Одесі: поліція відкрила кримінальне провадження

Кримінальну справу відкрили за статтею "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту"

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом аварії іноземного танкера "Делфі" в Одесі. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Одеській області.

Подію кваліфікували за статтею "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту" Кримінального кодексу України.

"Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років", - повідомили в поліції.

Слідство по даній справі триває.

Як раніше писав портал "Коментарі", вранці 22 листопада в Одесі у результаті сильного шторму танкер "Делфі" зірвався з якоря і сів на мілину в районі пляжу "Дельфін". На борту перебувало троє українців. На судні закінчилося паливо, з'явилися проблеми з електрикою, однак, незважаючи на це екіпаж відмовлявся подати сигнал SOS і евакуюватися з танкера. Моряки чекали дозволу судновласника. Тим часом судно перекинулося на бік і з нього почала витікати чорна масляниста рідина.

Пізніше водолазам вдалося евакуювати всіх трьох членів екіпажу. Їх доставили в найближчі лікарні.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися