Досьє: в Одеській ОДА розповіли про нових заступників губернатора

Двоє нових заступників голови ОГА раніше не працювали в Одеській області

Заступниками Одеського губернатора стали юрист з Харкова і адвокат зі Львова. Про це свідчить біографія чиновників, опублікована на сайті ОДА.

Про те, що голова Одеської облдержадміністрації (ОДА) Куций Максим призначив собі двох заступників, стало відомо ще вчора. Більш детальна інформація про новоспечених замів на сайті з'явилася пізніше.

picture

Фото: oda.odessa.gov.ua (зліва - В'ячеслав Овечкін, справа - Денис Ванаш)

Згідно з даними прес-служби ОДА, В'ячеслав Овечкін - юрист з Харкова.

"В'ячеслав Овечкін має великий досвід юридичного супроводу проектів Європейського банку реконструкції і розвитку, пов'язаних з розвитком інфраструктури в Україні. Також В'ячеслав долучався до роботи з Міжнародною фінансовою корпорацією, Чорноморським банком реконструкції та розвитку, ING Bank nv, UniCredit Bank AG і Deutsche Bank AG за фінансування українського бізнесу", - розповіли в прес-службі.

Денис Ванаш - адвокат зі Львова. У 2014-2016 роках він працював радником у Київській міській раді та Київській міській державній адміністрації.

"Денис Ванаш спеціалізується на питаннях місцевого самоврядування, державного управління, земельних і будівельних правовідносинах. Його спеціалізація - супровід проектів у секторі нерухомості, захист капітальних інвестицій та юридичні особливості місцевого самоврядування", - сказали в прес-службі.

Як раніше писав портал "Коментарі", губернатор розповів про плани на Одеську область.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися