Нова техніка: Одеса отримала важливу підтримку від міжнародних партнерів

Машини дозволять більш ефективно проводити ремонтні роботи теплових мереж

КП "Теплопостачання міста Одеси" отримало нову техніку для ремонту теплових мереж від USAID "Проєкт енергетичної безпеки". Це чергова значна допомога, яку отримала Одеса від міжнародних партнерів за останній рік.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Нова техніка обладнана для роботи аварійної бригади, що дозволить більш ефективно проводити ремонтні роботи на місці аварій. Вона містить устаткування, яке полегшує роботу комунальників і робить її більш точною та швидкою.


У 2020 році було укладено Меморандум про співпрацю з Агентством USAID, який дозволив нам отримати суттєву підтримку під час найважчої зими. Ми поставили собі мету: побудувати таку систему взаємовідносин з міжнародними партнерами, яка буде приносити Одесі практичні результати. Дякуємо нашим партнерам і рухаємося далі до Перемоги! - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що Одещина продовжує отримувати гуманітарну допомогу від іноземних друзів та партнерів. Цього разу прибув благодійний вантаж із Франції, регіону Нормандії. 


Також “Коментарі” писали, що Австрія готова допомоги Україні з модернізацією дунайського флоту. Делегація Українського Дунайського пароплавства відвідала відому австрійську судноверф Österreichische Schiffswerften AG (ÖSWAG).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися