На Одещині взялися за ремонт траси: де можуть бути ускладнення

Заторів на дорозі не обіцяють

На міжнародній трасі "Одеса-Рені", а саме біля населених пунктів Холмське, Старі Трояни, Кирнички Ізмаїльського району проводяться ремонтні роботи.

Про це повідомив начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області виправляє дефекти дорожнього полота, які виникли через надмірну кількість великовантажного транспорту, що прямує до або від Дунайських портів та пунктів пропуску на південному кордоні країни.


"Коментарі" писали, що Одеська міська рада провела нараду на якій обговорили стан робіт з капітального ремонту Деволанівського узвозу. Під час наради було заявлено, що вже відновлено зливові колектори, завдяки чому Митну площу не підтоплює навіть під час сильних опадів.

Також з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49). 

Нагадаємо, що у Приморському районі міста Одеса "Інфоксводоканал" оновлює старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в Аркадії та частині Малого Фонтану.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися