День Морської піхоти в Одесі: церемонія підняття прапору

Морські піхотинці є важливою складовою Сил оборони України

Сьогодні в Україні відзначається День Морської піхоти. З цієї нагоди біля будівлі Одеської ОДА відбулася урочиста церемонія підняття прапору морської піхоти.


Про це повідомляє пресслужба Одеської ОДА.


Морська піхота ВМС ЗСУ є потужною складовою нашого війська. За період війни проти ворогів, морські піхотинці   демонстрували навіть у найскладніших ситуаціях, що вони  вмотивовані воїни, які здатні переламати хід подій і здобути перемогу над окупантами. Морська піхота щодня демонструє силу духу і вірність присязі. Від Одеської обласної державної адміністрації висловлюю слова великої подяки та пошани нашим українським морпіхам за віддану службу українському народові, — йдеться в повідомленні.

мор.JPG

Під час церемонії підняття прапору, всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих морпіхів, які віддали своє життя у боротьбі з ворогом за незалежність України. 


Нагадаємо, “Коментарі” писали, що екіпаж танку одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти розповів, що ще жодного разу з поля бою не поверталися пішки. Попри те, що хлопці неодноразово потрапляли під обстріл, мають по декілька контузій, вони продовжують свою справу. Вони були серед тих, хто звільняв Миколаївщину та Херсонщину, а нині воюють на Донеччині. 


Також зазначимо, що станом на 11:00 ранку 23 травня в Чорному морі виявлено вісім кораблів ворожої сторони, що перебувають у стані бойової готовності. З них два ракетоносії, загальна кількість ракет "Калібр" становить до 16 одиниць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися