Додатковий літній рейс Одеса — Київ

Маршрут додасть нове сполучення з Черкасами та низкою населених пунктів на Одещині

“Укрзалізниця” призначила додатковий поїзд №248/247 Одеса — Київ. Про це повідомили у пресслужбі. Потяг почне курсувати з 11 червня з Одеси у вівторки, четверги та неділі. Відправлення о 17:11, а прибуття до Києва о 08:53.

У зворотному напрямку потяг уперше вирушить 12 червня та їздитиме по понеділках, середах і пʼятницях – о 17:14 вирушатиме з Києва і прибуватиме в Одесу о 09:12.

"Цей маршрут дасть нові сполучення Черкасам з Одесою та Києвом, а мешканцям Балти, Любашівки, Первомайська-На-Бузі, Новомиргорода, Капітанівки, Пальміри та інших станцій на шляху прямування - зі столицею", - йдеться в повідомленні

Квитки на цей рейс вже доступні у застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-боті та в касах вокзалів.

Раніше “Коментарі” писали, що "Укрзалізниця" отримала від USAID 105 генераторів для забезпечення безперервних пасажирських та вантажних перевезень. Ця допомога на суму 2,7 млн доларів допоможе забезпечити резервне електропостачання понад 100 тис. споживачам. Про це розповіли в "Укрзалізниці". Українська залізнична мережа є однією з найрозгалуженіших в Європі, має понад 20 тис. км колії, з яких 45% електрифіковано. Генератори будуть встановлені на ключових станціях основних маршрутів руху пасажирських і вантажних потягів.

Нагадаємо також, що найближчими днями людей просять утриматися від купання у підтоплених берегових зонах та Чорному морі через підрив Каховської ГЕС. Про це повідомили у Держекоінспекції Південно-Західного округу. Підрив Каховської ГЕС 6 червня 2023 року загрожує негативними наслідками для екосистеми Чорного моря. Через затоплення прибережних ділянок є велика імовірність потрапляння сільськогосподарських хімікатів, пестицидів, шкідливої органіки, нафтопродуктів до акваторії моря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися