Потяг Одеса - Рахів тимчасово змінює маршрут: деталі

Укрзалізниця закликає пасажирів уважно переглядати квитки перед поїздкою

Через капітальний ремонт колії на перегоні Яремче — Микуличин тимчасово змінюється маршрут поїзда Одеса-Рахів. Ремонтні роботи будуть проводитись в період з 11 по 23 червня. Про це повідомили в Укрзалізниці. У відомстві зазначили, що роботи обіцяють завершити до 24 червня

Поїзди №26/25 Одеса — Рахів, №235/236 Одеса — Рахів в певні дати будуть обмежені до Чернівців.

“Просимо пасажирів зважати на ці зміни при придбанні квитків та приносимо вибачення за тимчасові незручності. Всі роботи, які впливатимуть на рух пасажирських поїздів, планується завершити до 24 червня”, – йдеться у повідомленні.


Раніше “Коментарі” писали, що “Укрзалізниця” призначила додатковий поїзд №248/247 Одеса — Київ. Про це повідомили у пресслужбі. Потяг почне курсувати з 11 червня з Одеси у вівторки, четверги та неділі. Відправлення о 17:11, а прибуття до Києва о 08:53. У зворотному напрямку потяг уперше вирушить 12 червня та їздитиме по понеділках, середах і пʼятницях – о 17:14 вирушатиме з Києва і прибуватиме в Одесу о 09:12.


“Коментарі” також повідомляли, що перевірку укриттів в Одеському регіоні завершили спільні інспекційні групи, сформовані регіональною владою, поліцією та рятувальниками. Про це повідомила в Обласній військовій адміністрація. Всього для перевірки було сформовано 76 груп. За три дні інспектори оглянули 1993 укриття. Так, стало відомо, що закрито кожне двадцяте бомбосховище, а непридатне для використання кожне четверте. За результатами обстежень зачиненими виявились 122 та не придатними до використання 523 укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися