Влада Одеси оголосила дводенний траур

5 і 6 грудня на будівлях міста приспущені прапори України і Одеси

Мер Одеси Геннадій Труханов оголосив у місті 5 і 6 грудня дні трауру у зв'язку з трагедією в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про це повідомили в прес-службі Одеської міськради.

На будівлях міста приспущені державний прапор України і прапор Одеси з траурними стрічками.

"Підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форми власності рекомендовано обмежити використання музики і проведення розважальних заходів", – написано у розпорядженні мера.

За даними Одеської міськради на 12:00, медики виписали з лікарні двох постраждалих при пожежі. В стаціонарах залишаються 26 осіб, серед них – 6 рятувальників, 16 студентів і чотири співробітника коледжу. Три пацієнта знаходяться у важкому стані, один рятувальник – у вкрай важкому, решта – у стані середньої тяжкості.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу розпочалась 4 грудня близько 10 ранку. Спалах стався на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Рятувальники боролися з вогнем майже весь день. В результаті пожежі загинула одна студентка коледжу, 14 чоловік зниклі безвісти, серед них – 5 студентів. За даними мерії, в лікарнях перебувають 29 осіб, серед яких сім рятувальників. За фактом події поліція почала кримінальне провадження. Подію кваліфікували як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися