На півдні Одеської області відремонтували дорогу, засипавши її мушлями

Невідомі засипали дорогу в Кілії рапанами

В місті Кілія Одеської області невідомі зробили "ямковий ремонт" грунтової дороги за допомогою рапан. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила місцева журналіст Алла Калінська.

Так, рапанами засипали вулицю Ізмаїльську кут Грецької. Хто знайшов такий креативний підхід до вирішення проблем з поганими дорогами в місті – невідомо.

"Я не дуже розумію, наскільки це ефективний спосіб вирішення проблеми відсутності дорожнього покриття, але це так незвично. Можливо, навіть мило", – написала вона і додала, що від мушель виходить неприємний запах.

Як з'ясувала журналіст, це робота не креативного відділу Кілійського міської ради.

Нагадаємо, що в планах новопризначеного голови Одеської ОДА Максима Куцого, ремонт 6000 км доріг державного і місцевого призначення. В обласному бюджеті наступного року на ці цілі заклали 900 млн грн. Куций запевнив, що якщо у них вийде правильно розподілити ці гроші, то вони підуть на ремонт доріг не тільки державного значення, але і місцевого.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Служба автомобільних доріг в Одеській області для того щоб уникнути ДТП опрацювала дорожнє покриття трасси Одеса-Київ протиожеледними матеріалами.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися