Одеситки в оновленому рейтингу Жіночої тенісної асоціації

До топ-100 рейтингу WTA входять п'ять українських тенісисток

Жіноча тенісна асоціація (WTA) оновила рейтинг тенісисток. Зазначається, що одеська тенісистка Еліна Світоліна зберегла за собою 73-тю позицію, а Катерина Байндль з Одеси опустилася на 87-ме місце (-4). Ще одна одеситка - Даяна Ястремська - опустилася на 16 позицій і посідає зараз 151-ше місце у світовому рейтингу жіночого тенісу. 

Додамо, що колишня перша ракетка України Еліна Світоліна готується до виступу на турнірі WTA 500, який відбудеться у Вашингтоні (США) з 29 липня по 6 серпня. Нагадаємо, що на початку червні 2023 року Еліна Світоліна програла в матчі 1/4 фіналу Roland Garros проти білоруски Аріни Соболенко і була освистана вболівальниками через небажання потиснути руку переможниці.


Раніше “Коментарі” писали, що на Абрикосовій двоє вівчарок 16 червня загризли той-терʼєра. Про це повідомила в поліцію місцева мешканка, яка ввечері прогулюючись зі своєю собакою натрапила на вівчарок, які гуляли без супроводу господаря. Собаки накинулись на маленького песика. На жаль, той-терьер помер на місці. Правоохоронці швидко знайшли господаря. За його словами, собаки самостійно вибігли з дому на вулицю, де він їх пізніше і знайшов. 

Нагадаємо також, сьогодні вночі окупанти нанесли черговий удар ракетами по Одещині. Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", цього разу ворог вдарив крилатими ракетами морського базування "Калібр", які випустив з акваторії Чорного моря. Всього було випущено чотири ракети, які були успішно знищені силами протиповітряної оборони. 

“Коментарі” також писали, що станом на ранок понеділка, 19 червня, у Чорному морі чергують три ворожих кораблі, серед яких на одному є крилаті ракети “Калібр”. В Азовському морі — один ворожий корабель. В Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться до 8 ворожих кораблів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися