На Одещині 19-річного водія, який збив двох людей, відправили на лаву підсудних: деталі

Хлопцю загрожує від трьох до восьми років за гратами

Справу водія, який допустив наїзд на двох пішоходів скерували до суду. Про це повідомили в Нацполіції в Одеській області. Як зазначили у відомстві, цей злочин кваліфікується ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - Заподіяння смерті потерпілого або завдання тяжких тілесних ушкоджень. Хлопцю загрожує строк від трьох до восьми років, а також позбавлення водійських прав на строк до трьох років 


Нагадаємо, смертельна ДТП сталася у січні поточного року. У місті Подільськ 19-річний водій “ВАЗ” на розі вулиць Соборної та Шкільної збив двох людей: 35-річну жінку та 37-річного чоловіка. Потерпілі перетинали дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Їх негайно госпіталізували, втім, травми, отримані чоловіком, виявилися несумісними з життям – наступного дня він помер в лікарні. Жінці ампутували руку. 


“Нагадаємо, що для забезпечення безпеки дорожнього руху водій транспортного засобу  зобов'язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну. При наближенні до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, водій повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека”, - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше “Коментарі” писали, що Національна поліція в Одеській області затримала чотирьох одеситів, які скоїли крадіжки. За інформацією поліції, правопорушники наживалися на чужому майні: посягали на гаджети, велотранспорт та інше майно. 


Крім того, “Коментарі” писали, що на Одещині поліція затримала адвоката, депутата Херсонської районної ради, який обіцяв чоловіку за певну винагороду вплинути на рішення суддів районного суду стосовно його вироку. Адвокат ретельно ховав хабар: він поклав їх в спальний мішок і тримав в офісі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися