Голова Одеської ОВА підписав наказ щодо роботи сфери обслуговування

Нині документ очікує погодження військового командування

Одеська обласна адміністрація відповіла на спільний лист мерії та підприємців. Голова Одеської ОВА підписав зміни до наказу щодо роботи сфери обслуговування. Нині документ очікує погодження військового командування.

“Цілком погоджуюся з бізнесом, що вранішня кава перемозі не завада. Після погодження військових заклади зможуть розпочинати свій день о 07:00. По вечеру все без змін - після 22:00 жодних вечірок. Ще буде час для цього”, - йдеться в повідомленні Одеської ОВА.

Нагадаємо, що Одеський міський голова, Геннадій Труханов, зустрівся з підприємцями, чия діяльність орієнтована на роботу в ранковий час. Згідно з нещодавнім наказом військового керівництва регіону, розважальні заклади та заклади харчування були обмежені в роботі, дозволяючи їм працювати лише з дев'ятої години ранку.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі на період з 22:00 до 9:00 заборонили роботу клубів та інших розважальних закладів. Також не можна використовувати світлові засоби та музичні системи в цей час. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Також зазначимо, що міський голова Одеси Геннадій Труханов порушив проблемне питання щодо продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Розважальні заклади, де діти можуть придбати собі випивку, він назвав “внутрішнім ворогом”.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/1922


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися