В Одесі патрульні врятували чоловіка, який намагався накласти на себе руки

Чоловік посварився з рідними та не хотів більше жити

Вночі патрульні Одеси отримали виклик про чоловіка, який поводився агресивно та трощив меблі вдома. Коли поліцейські приїхали на місце подій, то побачили на дорозі закривавленого чоловіка. У потерпілого була різана рана на руці. Аби не втрачати ні хвилини та швидко зупинили сильну кровотечу, поліцейські скористалися турнікетом, а потім наклали спеціальну повʼязку на рану. Після чого викликали лікарів швидкої допомоги, які шпиталізували його. Як виявилося згодом, чоловік посварився з рідними та не хотів більше жити.

Нагадаємо, що тиждень тому, одеські патрульні також врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки. За словами патрульних, спочатку чоловік не йшов на контакт: не хотів розмовляти та продовжувати діалог. Він був у розпачі. Що стало причиною такого психологічного стану - невідомо. Згодом патрульним все ж таки вдалося його заспокоїти та вмовити вийти. Як тільки чоловік вийшов на вулицю, поліцейські відвели його в безпечне місце та викликали лікарів. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Президент Володимир Зеленський прибув до Одеси, де обговорив проміжні результати та перспективи розвитку програми морських дронів та ракетної програми.

“Коментарі” також писали, що в  Одесі мотопатруль затримав водія мотоциклу з незареєстрованим номерами. Інцидент стався на вулиці Василя Стуса. Поліцейські помітили мотоцикл Yamaha, який проїхав на заборонений червоний сигнал світлофора. Мотопатрульні одразу увімкнули світлові та звукові спеціальні сигнали, вимагаючи водія зупинитися. Втім, водій не збирався зупинятися, навпаки правопорушник збільшив швидкість, намагаючись втекти від поліції. Про це повідомила патрульна поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися