На Одещину приїжджають туристи, навіть не дивлячись на війну

Купатися в Чорному морі та відвідувати пляжу наразі заборонено

Речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук в етері телемарафону “Єдині Новини” розповів, що не дивлячись на війну, до Одеси приїжджають туристи. Звичайно, що це не типовий курортний сезон, адже іноземців одеське сонечно потішити не може, втім українці залюбки відпочивають в Південній Пальмірі. Гості міста знайомляться з українською Одесою та користуються послугами екскурсоводів.

На жаль, купатися в Чорному морі та відвідувати пляжу наразі заборонено. Однак, прогулятися по історичному центру міста у кожного є можливість. 

“Після підриву Каховської ГЕС різні подарунки можуть знаходитися у воді. Власне, вчора один боєприпас був знайдений на узбережжі. Тож заборона на відвідування пляжів та купання в морі досі чинна”, — зазначив Братчук.

Раніше “Коменатрі” писали, що українські порти готові нарощувати темпи “Зернової ініціативи” або інших проектів, які можуть існувати навіть в умовах воєнного стану для того, щоб забезпечувати світ продовольством, а також наповнювати український бюджет. Про це повідомив речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук. Крім того, Братчук зазначив, що наразі в кулуарах обговорюють тему подовження дії “Зернової ініціативи” на два роки з пролонгацією кожні три місяці.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одеському узбережжі зафіксували цвітіння води. Це небезпечні процеси, які можуть призвести до доволі поганих наслідків. Також у море течія продовжує приносити небезпечні "сюрпризи" з дна Каховського водосховища.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

10 липня 2023, 22:07

Приезжают и давай учить нас жить, задолбали. Не так свистите, не так горите. Не так говорите.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися