Спортсмени з Одеси - призери етапу Кубка Європи зі скелелазіння

Призові місця у виді "швидкість"

На вихідних 21-22 липня відбувся етап Кубка Європи серед дорослих зі скелелазіння (швидкість, трудність) в Словацькій Республіці. У змаганнях серед дорослих взяли участь 128 спортсменів із 20 країн Європи: 73 чоловіки та 55 жінок.

Одесу на змаганнях представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи №12 та Одеської обласної школи вищої спортивної майстерності “Олімпієць”.

За результатами змагань, призові місця у виді "швидкість" посіли:

1 місце - Костянтин Павленко (ШВСМ "Олімпієць");

3 місце - Григорій Ільчишин  (ДЮСШ №12).

До змагань спортсменів підготували тренери-викладачі Любов Зимова та Віктор Ремнєв.

Перемоги одеситів: 


- Спортсмени з Одеської області Дмитро Карабаджак і Аліна Шаповалова стали переможцями чемпіонату світу з вітрильного спорту, який проходив в польському місті Дзівнув. Про це повідомляє Пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

- Одеські спортсмени у складі жіночої та чоловічої збірних України стали переможницями чемпіонату Європи з регбі-7 у дивізіоні Trophy. Про це повідомив сайт Федерації регбі Одеської області.

- В місті Слівен, Болгарія, завершилися міжнародні змагання "Stefka Spasova" зі спортивної акробатики, які зібрали найкращих спортсменів з різних країн. В цьому заході взяли участь 280 спортсменів з п'яти країн.Одесити завоювали срібні та бронзові нагороди



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися