Грабіж серед білого дня в Одесі: поліцейські затримали чоловіка

За скоєне правопорушнику загрожує щонайменше сім років позбавлення волі

Поліцейські повідомили одеситу підозру у замаху на грабіж. Як виявилось, 41-річний чоловік відчинив відмичкою двері до однієї з крамниць мобільних телефонів та аксесуарів, коли продавчиня ненадовго вийшла. Головною метою чоловіка були смартфони загальною вартістю більше тридцяти тисяч гривень, що знаходилися на вітрині. Правопорушник розбив зачинені скляні дверцята вітрини та намагався заволодіти гаджетами, однак повернулася працівниця. Жінка спробувала зупинити зловмисника, але той, кинувши все, відштовхнув її і вибіг на вулицю, де його відразу й затримали.

“За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження та, зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незакінченому замаху на відкрите викрадення чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з проникненням у приміщення, вчиненому  повторно в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - розповіла слідча слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Юлія Чебан.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські викрили жителя одного з сіл Городненської сільської громади, що на Болградщині, який другий раз за рік сів за кермо в нетверезому стані. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.

“Коментарі” повідомляли, що в Ізмаїлі зухвале керування автомобілем ледь не призвело до трагедії. 22 липня, на проспекті Миру водій автомобіля марки Skoda, рухався на великій швидкості та ледь не наїхав на натовп пішоходів, що перетинали дорогу на переході у встановленому місці. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися