В Одесі затримали чоловіка, який викрадав у жінок прикраси

Правопорушнику загрожує до 10-ти років позбавлення волі

Поліцейські викрили чоловіка, який грабував жінок серед білого дня. Головною метою правопорушника було викрасти у одеситок прикраси та швидко втекти з місця подій. Про це повідомили Національна поліція в Одеській області. 

Діяв правопорушник за такою схемою: пересуваючись на велосипеді, зловмисник упритул наближався до потерпілих, зривав із них ланцюжки і їхав геть. У такий спосіб правопорушник пограбував двох містянок. Злочини були скоєні на вулицях Шкільний Аеродром і Бреуса. Одеситки 63-х та 52-х років зазнали збитків на загальну суму більше п’ятдесяти тисяч гривень. Викрадені речі 48-річний чоловік встиг продати, наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення місця знаходження майна для повернення його власницям.

“Нині, за наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Поліцейські Білгород-Дністровського району затримали водія, який напідпитку сів за кермо автомобіля без водійського посвідчення та допустив зіткнення з мікроавтобусом. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що на Одещині 27 липня сталася дорожньо-транспортна пригода на трасі Одеса — Рені. В результаті аварії постраждав водій зерновоза.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися