На Одещині купили чотири прожектори для виявлення повітряних цілей вночі

Такий ліхтар може "вести" ціль по небу до моменту її збиття

Кілійська громада на Одещині придбала чотири потужних прожектори для виявлення повітряних цілей вночі. До збору коштів долучилися підприємці. 

Про це повідомив голова Кілійської ТГ В'ячеслав Чернявський.

Продовжуємо підтримувати наших військових та допомагати закривати наше небо, особливо зараз! Дякую кожному, хто підтримав мою ініціативу та долучився до підтримки військових. Разом за короткий проміжок часу нам вдалося накопичити майже 200 тисяч гривень, - написав Чернявський. 

Ці ліхтарі дають можливість в темний час доби висвітлювати небо до 1,5 кілометри, а також робити світлу пляму. Це ткож дозволить виявляти ворожі повітряні цілі на підльоті. Такий ліхтар може "вести" ціль по небу до моменту її збиття.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеська міська рада вирішила розподілити кошти на підтримку військових формувань, соціального захисту та відновлення житла, пошкодженого внаслідок обстрілів. Мерія виділила 417,8 млн гривень. 

Також Одещина готується до наступної зими, адже вона обіцяє бути не менш складною аніж минула. З метою підготовки до можливих атак на енергетичну інфраструктуру керівництво області зустрілося із Міністром енергетики України Германом Галущенко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися