Військкмому на Одещині вручили 4 протоколи про корупцію

Чоловік паралельно керував кількома житлово-сервісними центрами

Начальнику одного з районних ТЦК на Одещині вручили 4 протоколи про корупцію. Чиновник перебував на керівних посадах одразу чотирьох житлово-сервісних центрів та незаконно отримував додаткову заробітну плату.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань НПУ.

За даними слідчих, за два роки військком отримав майже 210 тис. грн. додаткового доходу. Йому виписали чотири адміністративні протоколи ч. 1 ст. 172-4 — порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. За це військкому загрожує від 5100 до 8500 гривень штрафу з конфіскацією отриманого доходу.Протоколи вже скерували до Овідіопольського суду. уточнили в поліції.

Крім того, нещодавно в соцмережах була оприлюднена інформація щодо депутата та військкома міста Южне Єгора Смирнова. За цими даними він став доларовим мільйонером під час війни та “влаштував” своїх товаришів працювати в ТЦК. В Одеському обласному ТЦК відреагували на цю інформацію.

Раніше “Коментарі” писали, що суд наклав арешт на майно, гроші та банківські рахунки ексначальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова та членів його сім’ї. Про це повідомили в ДБР. Серед арештованого майна. 

Нагадаємо, що працівники ДБР спільно з прокурорами Офісу Генерального прокурора затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Декілька днів тому йому оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби. У відомстві наголосили, що колишній посадовець намагався втекти від слідства, при цьому він використовував елементи конспірації – змінював номери телефонів, автомобілів, місце розташування тощо. Два дні тривали активні пошуки й, з рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його затримали у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися