На Одещині побили військового: його доставили у лікарню

За словами потерпілого, тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині

Працівники Державного бюро розслідують факт побиття військовослужбовця в одній з військових частин на Одещині. Як стало відомо, 12 серпня до однієї із лікарень міста госпіталізували військового із забоями голови. Працівники ДБР відразу відреагували на повідомлення та провели невідкладні слідчі дії на території частини: вилучили відео, опитали свідків, а також потерпілого у лікарні. Чоловік розповів, що  його побив відповідальний по військовій частині. У чому причина конфлікту та сутички - невідомо. 

“Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України). Триває досудове слідство, встановлюються всі обставини події. Процесуальне керівництво здійснює Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі двоє чоловіків понесуть покарання за вбивство сусіда.  Один зловмисник вдарив ножем потерпілого, і той потрапив у лікарню. Другий – побив потерпілого так, що той помер. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.

Крім того,у Білгород-Дністровському районі сталася кривава бійка між двома групами людей. Одні вирішили покататися на мотоциклах та квадроциклах, а іншим це не сподобалося. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.  Медики доставили в лікарню чотирьох учасників бійки віком 17, 28, 34 та 58 років. Потерпілим надали допомогу і відпустили додому.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні завадили чоловіку вкоротити собі віку. На спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу самогубства на вулиці Новощіпний Ряд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися