Голову Білгород-Дністровської райради відсторонено від посади

Таке рішення виніс Київський районний суд Одеси 14 серпня

Київський районний суд Одеси відсторонив від виконання обов'язків голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської міської ради

Відповідне рішення суд ухвалив 14 серпня. 15 серпня на сесії Білгород-Дністровської районної ради планували розглянути питання про дострокове припинення повноважень Григорія Мельниченка як голови районної ради. Втім, сесія і не відбулася через відсутність кворуму.

Нагадаємо, що чиновника викрили на викраденні майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на 2 млн 690 тис. гривень. За даними слідства, посадовець, під приводом нібито збереження державного майна від ворожих обстрілів, заволодів швидкісним катером "TUNA" 865 Cabin з двома підвісними двигунами та автомобільним причепом, шляхом ведення в оману осіб, у яких майно знаходилось на зберіганні на території яхт-клубу "Совіньйон" в Одесі, та внесення недостовірних відомостей до документів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що військова контррозвідка Служби безпеки ліквідувала корупційну схему в одеському військовому квартирно-експлуатаційному управлінні. Посадовці регулярно вимагали “відкати” від підрядників, які виконували держзамовлення щодо ремонтних робіт на об’єктах ЗСУ в Одеській області.

Раніше “Коментарі” також повідомляли, що Служба безпеки України заблокувала три нові канали нелегального виїзду з України, зокрема один з них на Одещині. Як виявилось, допомагали переправляти ухилянтів за кордон посадовці медустанов та органів місцевого самоврядування. Вартість таких “послуг” становила від 2,5 до 5 тис. дол. Сума залежала від способу і терміновості виїзду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися