Одеські митники передали 8 конфіскованих човнів на потреби ЗСУ

Їх використовували порушники митного законодавства для переміщення сигарет

Одеські митники передали 8 човнів на потреби ЗСУ. Човни типу "Прогрес" та "Южанка", на яких контрабандисти перевозили тютюнові вироби, відтепер будуть працювати на потреби держави. 

Про це повідомила Одеська митниця.

Плавзасоби були вилучені ще до війни у справах про порушення митних правил та перейшли у власність держави. Їх використовували порушники митного законодавства для переміщення сигарет поза межами пунктів пропуску на придністровській ділянці українсько-молдовського кордону. 

Передача човнів до одного із підрозділів тероборони здійснювалася у відповідності до вимог Закону України "Про основи національного супротиву", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, "Коментарі" писали, що в Одесі викрили групу осіб, які розповсюджували контрафактні підакцизні товари. Правопорушники купували та перепродавали електронні пристрої для куріння з підробленими марками акцизного податку та тютюн для кальянів.

Також правоохоронці Одещині викрили та вилучили з незаконного товарообігу понад 75 тисячі пачок цигарок та 35 тисяч літрів алкоголю. Це результати роботи детінізації сфери торгівлі підакцизними товарами.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися