На Одещині провели рибоохоронний рейд: подробиці

З Південного Бугу вилучено браконьєрські сітки

На Одещині інспектори Одеського рибоохоронного патруля спільно з громадськістю провели рибоохоронний рейд на річці Південний Буг, поблизу села Осички. За результатами рейду, вилучено 3 сітки, в який знаходилось 9 лящів, 8 карасів, 4 окуня, 3 білизни та 2 судака. Інспектори випустили усю рибу назад у водойму. Про це повідомив Одеський рибоохоронний патруль. 

Інспектори також зазначили, що за результатами роботи складено акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.

Підкреслимо, що рибоохоронний рейд - захід, який проводиться рейдовою групою із залученням або без нього інших учасників рибоохоронного рейду відповідно до наказу Держрибагентства або його територіального органу, який спрямований на здійснення заходів з охорони водних біоресурсів, запобігання, виявлення та припинення порушень у галузі рибного господарства. 

Нагадаємо, що нещодавно в Одеській області знищили 360 м сіток та інші браконьєрські знаряддя лову. Їх було вилучено за актами безхозу та рішеннями суду. Про це повідомляє Одеський рибоохоронний патруль. 

"Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних 44-річного жителя Подільського району, який займався незаконним виловом раків у період нересту. Тепер йому загрожує до 51 тисячі гривень штрафу або обмеження волі строком до 3 років.  Також щонайменше 17 тисяч гривень штрафу, а то й обмеження волі до 3 років загрожує жителю Ізмаїльського району за браконьєрство та нетверезе водіння мотоцикла без номерного знака. Зупинили 29-річного місцевого жителя за кермом мотоцикла в одному з сіл Ренійської громади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися