Під час пожежі в Одеській області постраждав чоловік: подробиці

Чоловік отримав опіки лівої руки під час пожежі у закинутої будівлі у селі Прилиманське

В селі Прилиманське Одеської області сталося загорання закинутої будівлі. Про це до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевих жителів. Про загоряння будівлі рятувальникам повідомили 2 вересня о 15:34. Прибувши на місце, екіпаж пожежної машини розпочав гасіння, і о 16:22 пожежу ліквідували на загальній площі 50 кв. м.

Внаслідок пожежі отримав опіки верхньої лівої кінцівки чоловік 43 років, якого бригадою швидкої медичної допомоги в стані середньої тяжкості госпіталізували до 10 міської клінічної лікарні. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 5 вогнеборців.

Правила поведінки під час пожежі 

Якщо погасити пожежу до прибуття пожежних неможливо, необхідно з іншими мешканцями будинку, не створюючи паніки, вийти на вулицю, використовуючи для цього сходові марші або пожежні драбини між балконами.

- Покидай приміщення, пригнувшись якнайнижче, адже дим направляється вгору;

- при пожежі не спускайся у ліфті, бо може відключитися електрика;

- по можливості змочи якусь тканину, прикрий нею ніс і рот;

- під час переходів через задимлені ділянки затримуй дихання.

Нагадаємо, що на Одещині за добу рятувальники ДСНС загасили 42 загорання трав’яного настилу на загальній площі майже 21 гектарів. Про це у Facebook повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Одеській області. 

Ввечері 10 липня до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по провулку Матросова. На місці рятувальники встановили, що полум’я охопило дах ресторану "Хінкальня". Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Крім того, 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися