На Одещині зросла захворюваність на гострі кишкові інфекції на 40%

Переважно хворіють діти

https://www.facebook.com/oolcmoz

Медики констатують, наразі в Одеській області епідемічна ситуація з інфекційними захворюваннями є нестійкою. Так, лікарі зазначити, що захворюваність на гострі кишкові інфекції залишається на сезонному рівні з тенденцією до зростання. Так, на минулому тижнів зафіксували 50 випадків захворювать. Для порівняння тижнем раніше повідомляли тільки про 35 випадків. Крім того, найбільш уразли група населення - це діти.

Зазначимо також, що за даними епіднагляду, гострі кишкові інфекції становлять понад 70% у загальній структурі інфекційних захворювань, за винятком грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій. Про це повідомили в Одеському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Крім того, лікарні зазначили, що станом на сьогодні не було зареєстровано небезпечних інфекцій, таких як бруцельоз, сибірська виразка, туляремія, лихоманка КУ.

Нагадаємо, що лікарі-неврологи, що працюють в Одеській обласній клінічній лікарні, провели дослідження: вони протягом року тестували арттерапію на пацієнтах, які страждають від Паркінсона.

Раніше “Коментарі” писали, що в одному з районів Одещини трапилась жахлива подія. Дівчина, котра тільки відсвяткувала своє 11-річчя потрапила під металеву гойдалку та отримала вкрай важку травму лиця та головного мозку. Одеські лікарі провели складну операцію. Про це повідомляє Одеська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня. 

"Коментарі" повідомляли, що хірурги Болградської лікарні провели операцію з лікування варикозної хвороби із застосуванням сучасного апарату з біозварювання судин, який нещодавно з’явився у лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися