БЕБ скерувало провадження до суду щодо продажу підробленого алкоголю в Одесі

"Елітний алкоголь" продавали у точках роздрібної торгівлі на стихійних ринках Одещини

БЕБ скерувало провадження до суду щодо продажу підробленого алкоголю в Одесі. Власновиготовлений віскі, горілку та коньяк продавали на ринках Одещини. .Про це повідомили детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області. 

Так, правоохоронці  виявили понад  4,5 тонн підробленого алкоголю  у тетрапаках, скляних, пластикових пляшках, каністрах різного об’єму та спирт. Під час обшуку також знайшли обладнання для виготовлення та розливу алкогольних напоїв, пристрій для закорковування, тару та концентрати. Загальная орієнтовна вартість майна - 1,5 млн грн. 

“Обвинувальний акт за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального Кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) направлено до суду”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що правоохоронці Одещині викрили та вилучили з незаконного товарообігу понад 75 тисячі пачок цигарок та 35 тисяч літрів алкоголю. Це результати роботи детінізації сфери торгівлі підакцизними товарами. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. Загальна сума вилученого майна - 14 мільйонів гривень. 

Крім того, правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який на своєму автомобілі перевозив понад 16 тисяч пачок незаконної підакцизної продукції та 15 літрів спиртних напоїв. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одеській області співробітники територіального управління Бюро економічної безпеки розкрили групу осіб, які займалися незаконною реалізацією тютюнових виробів без марок акцизного податку та фальсифікованого алкоголю. Зловмисники діяли через мережу місць роздрібної торгівлі на півдні області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися