Патрульні з Одеси виявили у чоловіка в телефоні місця посадки наркотичних рослин: подробиці

Наразі рослини направили на експертне дослідження

Одеські патрульні, що несуть службу у зведеному загоні у Херсоні,  зупинили чоловіка, який порушив комендантську годину. У нього в телефоні знайшли фото канабісу, та місця посадки наркотичних рослин. Чоловік зізнався, що вирощує рослини у себе на подвір'ї для подальшого збуту. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

За місцем проживання, інспектори поліції, дійсно знайшли вже готові до продажу наркотичні рослини та кущі канабісу. Тож на місце події викликали слідчих, а рослини направлять на експертне дослідження.

“Друзі нагадуємо, що незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин, тягнуть за собою адміністративну або кримінальну відповідальність”, - йдеться в повідомленні патрульної поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі поліція вилучили у одесита вісім зіп-пакетиків із забороненими речовинами. Інцидент стався в Київському районі міста. Як виявилось, 45-річний чоловік вже має судимість за аналогічне правопорушення. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо також, що в Ізмаїлі затримали шахрая, який запропонував знайомому підзарядити смартфон і не повернув. Наразі поліція затримала правопорушника. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали одесита, який придбав і зберігав наркотики, загальною вартістю 25 тисяч гривень. У чоловіка вилучили пакет з психотропними речовинами. Після проведення усіх експертиз виявилось, що вилучена речовина містить більше шістдесяти п'яти грамів PVP. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися