Спортсмени з Одеси вибороли чотири золоті медалі чемпіонату України в олімпійських видах стрільби

Змагання проходили у Вінниці з 6 по 14 вересня

Спортсмени Одеської області завоювали 4 золоті медалі чемпіонату України в олімпійських видах стрільби, який відбувся у Вінниці з 6 по 14 вересня. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеські області.

Три золоті медалі чемпіонату України завоювала 18-річна Крістіна Остапенко, яка вперше в кар’єрі виступала в індивідуальних категоріях, а саме у стрільбі із пневматичної гвинтівки і стрільбі із малокаліберної гвинтівки з 3-х положень. Ще одну медаль в скарбничку збірної поклав 18-річний Іван Ткаленко, який разом з Крістіною виграв змагання в міксті у стрільбі з пневматичної стрільби.

Відзначимо 10-е місце в цьому виді програми 16-річної вихованки обласної дюсш стрільби віталіни мартинюк.

У фінальному матчі змагань в міксті Іван Ткаленко і Крістіна Остапенко перемогли дует із Черкас Сергій Куліш/ Дарія Шаріпова – 17:9.

Наступний старт провідних одеських стрілків: фінал Європейської молодіжної ліги, який відбудеться в Таллінні (5-8 жовтня).

Нагадаємо, що одеський скелелаз Григорій Ільчишин став третім в олімпійській кваліфікації у дисципліні швидкість, де визначався володар єдиної путівки в Париж-2024. Змагання проходили в Римі. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеські області.

“Коментарі” також писали, що тенісистека з Одеси Даяна Ястремская стартувала з перемоги на хардовому турнірі серії WTA 1000 у Гвадалахарі (Мексика), перемога для спортсменки виявилась не простою. В 1/32 фіналу змагань українка у двох сетах обіграла Ану Софію Санчес (WTA 437) з Мексики. Господиня кортів, яка посідає лише 437 місце в рейтингу WTA, втім, чинила опір майже дві години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися