На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув водії легковика

Постраждалий загинув на місці

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Березівському районі. Аварія сталася вчора близько сьомої години вечора на автодорозі між селами Вікторівка та Мар’янівка. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Попередньо правоохоронці встановили, що 39-річний житель Миколаївської області, керуючи автомобілем “Mitsubishi Lanser”, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням і допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини дороги з подальшим його перекиданням. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці.

“На місці працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Встановлюються певні обставини події”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що вчора на Одещині в Білгород-Дністровському районі, Маразліївська територіальна громада сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів загинув водій одного із них. Про це повідомляє пресслужба ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

"Коментарі" писали, що 10 вересня вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді.

Також зазначимо, що 15 вересня, приблизно о восьмій годині ранку сталася трагічна аварія поблизу міста Татарбунари на трасі Одеса — Рені. У результаті дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, а іншу доправили до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися