На Одещині сталася трагічна ДТП: подробиці аварії

Внаслідок зіткнення двох легковиків в Білгород-Дністровському районі загинула людина

Вчора на Одещині в Білгород-Дністровському районі, Маразліївська територіальна громада сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів загинув водій одного із них.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.  

За даними рятувальників, дорожньо-транспортна пригода трапилася о 13:51, коли зіткнулися два легкових автомобілі. Внаслідок аварії, водій одного із транспортних засобів, 1969 року народження, загинув на місці ДТП. Прибувши на місце аварії рятувальники ДСНС, які використовували гідравлічний інструмент для вилучення тіла загиблого водія з автомобіля. 

Трагічні аварії на Одещині

Нагадаємо, що 10 вересня вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 

Також зазначимо, що 15 вересня, приблизно о восьмій годині ранку сталася трагічна аварія поблизу міста Татарбунари на трасі Одеса — Рені. У результаті дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, а іншу доправили до лікарні.

“Коментарі” також писали, що на трасі Одеса – Рені близько сьомої години ранку сталася смертельна ДТП. Водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою

Раніше повідомлялося, що На Одещині 9 вересня, близько шостої години вечора на автодорозі, яка сполучає Подільськ і Балту, сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок перекидання автомобіля Toyota Avensis від отриманих травм загинув водій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися