Ремонтні роботи в Одесі: де слід об’їхати

На деяких вулицях Одеси працюватиме спецтехніка

В Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів, що здійснюється комунальним підприємством "Міські дороги". З метою виконання цих завдань, фахівці працюють у різних районах міста.                                      

Про це повідомляє Департамент міського господарства.                                      

Роботи проводяться за такими адресами: 

  • вул. Мечнікова – ремонт дощоприймача з заміною лиття;

  • вул. Балківська (Автовокзал) – очищення дощоприймачів, промивка рукавів;

  • вул. Вапняна – очищення дренажу;

  • Хаджибейська дорога –  очищення канав, лотків.

Шановні автолюбителі, не залишайте автотранспорт на решітках дощоприймачів, і в безпосередній близькості до них, це ускладнює роботу спецтехніки, — йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.    

Також, “Коментарі” писали, що в Одесі управління дорожнього  господарства  Одеської  міської  ради 4 вересня 2023 року розпочало поточний ремонт покриття  на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд.    

Раніше повідомлялося, що в Одеській області планують ремонтувати міст та дорогу Ізмаїл — Кілія — Вилкове за понад 163 мільйони гривень. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області оголосила тендер.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися