Інспектори патрульної поліції повернули одеситу документи: подробиці

Документи загубив хлопчик

В Одесі патрульні повернули власнику загублений документ. Днями інспектори відділу безпеки дорожнього руху Євген Магдич та Ростислав Синяков посеред дороги знайшли документ.Про це повідомили в Патрульній поліції в Одесі

“Ми помітили його під час відпрацювання в області, документ лежав на дорозі. Повернувшись до міста, розпочали пошуки власника” — розповів патрульний Євген Магдич.

Оскільки адреси проживання в документі зазначено не було, інспектори звернулись до місцевого центру надання адміністративних послуг. Там вдалося встановити власника, телефон і його адресу проживання.

Як з'ясувалось, документ загубив хлопчина, але навіть не помітив цього, тож і батьки не знали, що він втрачений. Відтак родина дуже зраділа такій знахідці, бо ж на відновлення знадобилося б чимало часу.

Учора охоронці порядку повернули його власнику, а вдячний хлопчик пообіцяв патрульним надалі бути уважнішим із важливими документами.

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Зазначимо також, що в Ізмаїлі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перехожим ножем. Про це повідомили в пресслужбі відомства. Як зазначили патрульні, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення від місцевих про агресивного чоловіка. Люди розповіли, що чоловік ходить по місту з ножем та погрожує перехожим фізичною розправою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися